zaterdag 11 februari 2012
Het vriest nog: dus knollentijd
Een knollensoep met een heerlijke aardse smaak. Niet teveel kruiden toevoegen, maar gewoon de smaak van knol ervaren. Er staan veel recepten op internet, maar ik kook gewoon de knol met wat aardappel en mik het in de blender met groentebouillon.
2 opmerkingen:
Jannie
11 februari 2012 om 16:01
uhm... het zijn maar halve foto's.
Bwah, ik fix het later wel een keer.
Beantwoorden
Verwijderen
Reacties
Jannie
12 februari 2012 om 16:46
ze doen het weer :)
Verwijderen
Reacties
Beantwoorden
Beantwoorden
Reactie toevoegen
Meer laden...
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
uhm... het zijn maar halve foto's.
BeantwoordenVerwijderenBwah, ik fix het later wel een keer.
ze doen het weer :)
Verwijderen