zaterdag 28 januari 2012

Knielap

Al een dikke maand (misschien twee) lag een wollen broek te wachten op reparatie. Kruipgrage éénjarigen maken nu eenmaal knieën stuk. Mijn plan was om met een wolpriknaald en wat prikwol het gat te stoppen. De wol had ik in huis, maar de laatste naalden waren gebroken. Nieuw kopen mag niet ;). En eerlijk? Wolprikken doe ik graag, maar ik heb denk ik wel genoeg handwerk bezigheden om niet ook nog voor de lol te gaan wolprikken. Dus alleen een naald kopen om één broekje te repareren is ook zot. Lenen dus. Ik ken genoeg mensen die waarschijnlijk een wolpriknaald hebben. Maar aangezien het broekje al een tijdje lag, kwam er blijkbaar ook niets van dat plan terecht.

Tijd om te stoppen met moeilijk doen en gewoon een knielap erop zetten. Heeft dat kind ook nog wat aan de broek deze 'winter'. Het stofje is een restje wol waarmee ik een poef bekleed heb.3 opmerkingen:

  1. Stoer! 'knietjes' zien eruit als kleine zonnetjes ;-p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat ook nog eens heerlijk stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Neem eens een kijkje op www.breakid.com. Hier verkopen ze super sterke broeken voorzien van slijtvaste knielappen. Verkrijgbaar vanaf maar 86.

    BeantwoordenVerwijderen