dinsdag 24 januari 2012

Een kastje per dag

Ik ben fan van het idee om elke dag één kastje onder handen te nemen. Ik kan zelf nogal blokkeren als ik denk dat ik de heeeele zolder moet opruimen, dus het idee alleen al helpt om gewoon in kleine stapjes grote bergen tegemoet te gaan. Deze blog vind ik dan ook erg inspirerend! Ik ben al een tijdje elke (ofja, bijna elke) dag iets onder handen aan het nemen en besloot het ook eens op de kiek te zetten.Dus.
Weinig indrukwekkend.
Ik moet mezelf alleen gaan afvragen of ik echt drie scharen nodig heb in die la. De wasknijpers en pennen zijn naar hun eigen plekje verhuisd en ik heb er een doekje doorgehaald (en op de onderste foto zie je dat de éénjarige vast met het kastje eronder is begonnen).
Ik ga lekker door met kastjes uitmesten, maar fotograferen is niet zo spectaculair. Wie had ooit gedacht dat ik dit ging zeggen, maar... ik ben al te opgeruimd (voor dit project ;) ).

1 opmerking:

  1. Haha, het lijkt mij ook heel leuk om te doen maar als er al ergens een kastje staat liggen er nuttige spullen in die ik graag wil houden ;) Ook een goed gevoel. Vind het wel erg grappig om overal binnen te kijken en me te verwonderen over de hoeveelheid spullen in een mensenleven!

    BeantwoordenVerwijderen